onsdag den 29. oktober 2008

Vil du med i et fællesskab?

"En slanke og sundheds ekspert er
en person, der har gjort alle de fejl,
det er muligt at gøre, inden for et
begrænset felt - og konstruktivt
lære af det"
Kjeld "Fnug" Thorup
Alle mennesker har en trang til at føle sig som noget specielt.
Men mærkeligt nok har de fleste også en trang til at være en del af noget som er STØRRE end dem selv.
Du kan melde dig ind i et utal af foreninger og klubber. Jeg har valgt at melde mig ind i en loge vi sammen har lavet www.123hjemmeside.dk/slankelogen2008 - Det er du også velkommen til uanset hvem du er.
Måske har du aldrig skænket det en tanke før nu - at det at være en del af noget større kan give input til livet.
Hvis det er tilfældet, så vil jeg anbefale dig at overveje, hvilken "større end dig" sammenhæng, du kunne have lyst til at deltage i. Prøv nogle stykker af - giv det en chance. Slankelogen var løsningen for mig og måske også dig - så hvad venter du på ?
Under alle omstændigheder vil du møde nogle nye mennesker. Og det i sig selv kan være ret så forfriskende, udviklende og inspirerende. Det er ikke tanken, at disse nye bekendte skal erstatte hverken dine venner eller familie. Men være et supplement, der kan være med til at udvikle din oplevelse af at være et menneske og give dig endnu større indhold i livet. Håber vi ses med en tilmelding på vores loge for du er mere end velkommen...
NB... der sad tre frøer på kanten af et bolværk. Så bestemte den ene sig for at hoppe ned. Gåden er nu hvor mange der sad tilbage?
Tænk...
Tænk....
Tænk...
Der sidder stadigvæk tre for den besluttede sig bare for at gøre det - den handlede ikke - du bør handle for at få det ønskede resultat - Gør det nu !!!!
Du ønskes en god dag
Fnuggi

Ingen kommentarer: